Ki ez a lány? Mártira rá sem ismerni a hihetetlen fogyás után

  Márti számára is véget ért a 12 hetes életmódváltó program.


  Történetét itt olvashatod >>


  Április 8-13.


  Vasárnap megkezdődött az utolsó mérés és fotózás előtti vízhajtásom. Reggel 6-kor keltem, hogy biztosan megtudjam inni a napra betervezett 8 liter vizet. Általában elég sokat iszom, így annyira nem izgultam, hogy bármi nehézséget okozna ez a rengeteg víz.

  Innentől egészen csütörtök délutánig már 0 szénhidráton vagyok, tehát szinte már csak salátát és csirkét eszem.

  A reggeli után elmentem szavazni, hogy véletlenül se kelljen sorban állnom délután, majd elindultam edzeni. 9-kor már Dórival a futópadon kezdtük a kardiót, majd egy kemény edzést lenyomtunk. Ezután szaunáztam egyet és 12-ig hipp-hopp megittam 5 liter vizet. Alig vettem észre, de estére minden megerőltetés nélkül megittam több, mint 8 liter vizet.

  Hétfőn szintén egy laza napra számítottam, az ivás kicsit már nehezebben ment, de nem volt vészes. Azért jóval fáradtabb voltam, mint általában, de jó volt az edzés és még a szaunát is beiktattam, ha már vízhajtás, akkor tegyünk meg mindent érte!

  Kedden a vízmennyiség ugyanannyi volt, viszont innentől már nem fogyasztunk sót, mivel most megtudtam, hogy 1 gramm só képes 180 ml vizet megkötni a testünkben (elég durva).

  Nagyon nehezen viseltem az egész napot. Reggel már nehezen keltem, kicsit elaludtam. 8:30-kor kezdődött az első órám és 14.45-kor értek véget. Már egyáltalán nem kívántam a szervezetem a vizet, csak nyomtam magamba, mert tudtam, hogy muszáj.

  Edzeni sem volt erőm elmenni, egész nap szédültem. Amikor hazaértem befeküdtem az ágyba és vártam, hogy eljöjjön a következő étkezésem ideje, de az alvás sem ment. Végül összeszedtem magam és ettem egyet, majd elkezdtem begépelni az előző blogbejegyzést, de még ahhoz sem volt hangulatom, így este 9-kor elmentem bevásárolni, majd a vásárolt csirkemellet kisütöttem, ezután pedig leületem, hogy befejezzem a bejegyzést.

  1 után sikerült ágyba kerülnöm és gondoltam, hogy reggel kelek 5.20-kor, hogy addig edzzek, amíg van erőm.

  Terveim már kora reggel meghiúsultak, amikor sikeresen elaludtam, de legalább az egyetemre időben beértem és két óra között sikerült elmennem edzeni is, szóval remekül megoldódott minden.

  Szerdán, már csak 2 liter vizet ihattam, amit kicsit nehéz volt beosztani és folyamatosan szomjas is voltam, de nem volt lehetetlen.

  Elérkezett a csütörtök. Itt már csak 1 liter vizet ihattam egész nap, ami iszonyatos volt. Folyamatosan szomjas voltam és semmilyen ételre nem tudtam gondolni, csak arra, hogy milyen lenne a nagy melegben meginni egy hatalmas pohár hideg vizet, a szélén citromkarikával.

  Délután még volt néhány órám az egyetemen, majd találkoztam a családommal, sétáltunk és együtt töltöttünk egy kis időt.

  A délután 4 órát már nagyon vártam, mert akkor kezdtem el visszatölteni a szénhidrátot annak érdekében, hogy a kiürült glikogénraktár feltöltődjön, ezzel pedig a pénteki fotózásra egy feszes és kerek izomzatú testet kapjunk. Elérkezett az idő, én pedig elkezdtem elfogyasztani a sótlan rizsemet. Eléggé szenvedtem, mivel nem ihattam hozzá akármennyi vizet, de végül sikerült megennem a kellő mennyiséget.

  Péntek délelőtt szintén maradt a rizs, ami az elmémben sokkal finomabb volt, mint a valóságban, de azért megbirkóztam vele.

  Már nagyon vártam a délutánt, mivel a fotózás előtt 1-2 órával cukros dolgot kellett fogyasztani, így a barátnőimmel megbeszéltük, hogy 4 körül találkozunk és eszünk egy fagyit. Eléggé izgultam, hogy milyen lesz 3 hónap után cukros és édes dolgot enni. Néhány percig csak szemeztem a fagylalttal, majd megízleltem és eléggé felpörögtem tőle.  Ezután mentem a Scitec Goldba, hogy lássam az eredményt, hogy mennyit fogytam zsírból. Kicsit várnunk kellett, beszélgettünk, örültünk egymásnak és csodáltuk, hogy mindenki mennyit változott a program alatt.

  Aztán ráálltam a mérlegre és számomra is hatalmas meglepetés volt azt eredmény.

  15 kg-t fogytam zsírból és 1,5 kg izmot építettem.

  És ami még jobb volt, hogy még fél kilót kell fogynom és benne vagyok a normál övezetben.

  Nagyon-nagyon örültem az eredménynek, főleg úgy hogy 1,5 kilóval többet fogytam, mint amit eredetileg célul tűztem ki.

  Már nagyon vártam a fotózás végét, mert nagyon szomjas voltam, aztán az öltözőbe érve legalább egy liter vizet ittam meg, majd megajándékoztam magam egy proteinszelettel és végül elindultam haza.

  Április 14.

  Szombattól elkezdődött az Életmód Club utáni élet. Délelőtt a családommal voltam, majd délután hivatalos voltam egy házibuliba, ahol talán életem eddigi legtöbb bókját zsebelhettem be. Nagyon jó volt hallgatni, hogy sokan olvassák a bejegyzéseimet és ez sokakat motivál az egészségesebb életre.

  Valamiért iszonyatosan kívántam a fagyit, de a faluban zárva volt az egyetlen cukrászda, így egy barátommal a legközelebbi benzinkútban vásároltunk egy-egy jégkrémet, majd nagyon-nagyon boldog voltam, hogy megehettem. Estefelé elkészült a babgulyás, amiből szintén ettem egy keveset, és a sok zöldséggel és a hússal eszméletlen finom lett.

  Másnap a családdal elmentünk ebédelni, ahol pizzát ettem és túrós süteményt, de nem igazán ízlett a pizza, pedig egy ideje már arra vártam, hogy megehessem.

  Másnap elég rosszul voltam, nem kívántam semmit. Eddig nem hittem el, de tényleg létezik kajakóma. Egész nap aludtam és nem tudtam kipihenni magam. A szervezetem teljesen elszokott ezektől az ételektől.  Keddtől pedig újra a tiszta étkezéssel telnek a mindennapjaim. Úgy ahogy eddig, számolom a fehérje és szénhidrátbevitelt. Odafigyelek, hogy sok folyadékot igyak, rendszeresen járok edzeni és nagyon jól érzem magam.

  Remek érzés amikor a teremben találkozom egy-két ismerőssel, közösen edzünk és beszélgetünk. Legutóbb a program alatti edzőmmel, Zsoltival is találkoztam. Jót beszélgettünk, tanácsokat adott a diétával kapcsolatban és még a felhúzásomra is odafigyelt. Ott marad velem a sorozatok alatt és tanácsokat adott, hogy hogyan csináljam helyesen, sőt még a súlyválasztásomat is felemelte, így az általam feltett 5 kiló helyett először 20, majd 30 kilóval végeztem a gyakorlatot. Eléggé meglepődtem, hogy ezt is elbírom és még helyesen is tudom kivitelezni.

  Sokan írtatok, hogy élvezitek az írásaimat és szeretnétek, hogy folytassam. Ennek a kerete már gondolatban kezd kiforrni, remélem, hogy nem soká olvashatjátok, hogy hogyan sikerül folytatnom az életmódváltást.

  Addig is, ha szeretnétek kövessetek Instagramon, ahol megosztom majd a folytatást.

  Köszönöm a lehetőséget az Életmód Clubos csapatnak, a Scitec Goldnak, az edzőknek, a társaimnak és mindenkinek aki olvasott. Veletek sikerült!

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.