Vivi sírva fakadt, amikor ráállt a mérlegre

  Vivi számára véget ért a 12 hetes program.


  Történetét itt olvashatod >>

  Április 06.


  Ma volt a vízhajtás előadásunk, illetve egy közös köredzés. A köredzéseket nagyon szeretem, mert egy intenzív egy óráról van szó, ahol a lelkünket is kidolgozzuk és itt nincs lazsálás, megállás. Ez felpörget egész napra, szóval baromira jól esik. Ezt követően még este 7-ig az egyetemen ültem, de már itt is megszokták a csoporttársaim, hogy az edzés az első, aztán megyek órára. Sokan kérdezgetik még mindig, hogy mit csinálok, hogyan haladok, meddig tart még a program, szóval ez jól esik.

  A vízhajtás első hallásra nem tűnt egyszerűnek. 7-8 liter folyadék naponta, szénhidrát és só nélkül 5 napig. Hát majd meglátjuk. Legalább hétvégére esik, mert így semmi más dolgom nem lesz egész hétvégén, csak pisilni. Egyenlőre úgy érzem meg szeretném csinálni, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok mit fog mutatni a mérlegelés, és a fotó is. 

  Picit tartok is tőle, de szerintem ezzel a többiek is így vannak. A célom felé abszolút haladok, bár ez egyértelmű számomra, hogy az utolsó 1 hétben nem fogom már tudni megváltani a világot. A program végeztével tovább folytatódik a mozgás, a sport és a helyes, tiszta étkezés.

  Április 11.

  Ahogy 2-3 héttel ezelőtt írtam, hát az utolsó 2 hetet nem sikerült megnyomni. Pedig nagyon akartam, de őszintén szólva el vagyok fáradva, és minden egyes gondolatomat a kaja teszi ki. Mit fogok enni már AZNAP, miután vége a mérlegelésnek. Nutellás palancsitával gondoltuk zárni a napot, és folytatni másnap egy igazán görög gyrossal. Szóval az agyam ezek körül forog, na meg persze fejben már próbálok készülni a vízhajtásra, mert egyenlőre eléggé képtelennek tartom.

  Április 17.

  A vizhajtásom utolsó előtti napjánál tartok, de nem érzem korainak ha most írok róla és nem pedig holnap.

  Komolyan ezt soha többet nem fogom megcsinálni. 3 napon keresztül a 6 liter volt a maximum amit meg tudtam inni. Egész napos telítettség és félóránkénti pisilés, ami jellemezte ezt az időszakot. Ma és tegnap már csak 2, illetve 1 litert ihattam, ma jön a szénhidrát visszatöltés és holnap már csak 1-1dl étkezéshez.

  Gőzöm sincs volt-e értelme, de az biztos hogy ebben az 5 napban aki nem szépen szolt hozzám, az megemlegette. Kedves párom is beleesett, egy két rossz szó és én már őrjöngtem. Szóval a szénhidrát egy nagyon jó dolog, persze mértékig, és tud galibát okozni, ha a szervezet nem kapja meg. 

  Az utolsó héten már csak inkább a kardiót erőltettem hasazással és néhány gyakorlattal. Tegnap például futni voltam este, meglepően simán lefutottam azt a 3 km-t, amit előtte mindig megtettünk, viszont akkor olyan 500 méter után már majd kiköptem a tüdőm. Most egy megállás volt és végigtoltam. A kilométer nem sok, de legalább tuti biztos, hogy javult az állóképességem. 

  Holnap lesz a mérés, picit izgulok miatta. Természetesen már nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, bármi lesz azt én értem el, és elégedett leszek vele. 

  Páran a csajokkal ma elmentünk bevásárolni, Katának és Zolinak vettünk egy kis búcsú-köszönő ajándékot, ami végülis egy-egy csomag lett számukra megengedhető ételekből.

  A programba való jelentkezést abszolút nem bántam meg, illetve ez hogy bloggere lehettem, hatalmas segítség is volt és szerencse is. Mindig is ki akartam próbálni magam egy olyan programban, ahol kontroll alatt vagyok, és van egy edző aki megmondja mit hogyan csináljak. Úgy érzem lett is eredménye.

  Biztosan kitudtam volna még hozni magamból többet, most ennyit sikerült. Az biztos, hogy az ember magával szemben sokkal engedékenyebb, és magasabb a csalási faktor. Nem mondom, hogy nálam nem csúszott be egy két olyan étkezés amit egyébként nem lehetett volna, de ezt is vállalom. Voltak holtpontok, amikor azon gondolkodtam én ezt mi a fenéért csinálom, és miért nem eszek jobbnál jobb ételeket, hiszen imádok enni, de valahogy mindig sikerült magam visszarántani a cél felé. 

  A sportot biztosan nem fogom abba hagyni, szeretnék formálódni és még látványosabb célt elérni, ahogyan azt már korábbi blogban is írtam. Nem lesz könnyű, hajlamos vagyok a tunyulásra. Viszont a fotók emlékeztetni fognak arra honnan indultam és mit értem el, szóval biztosan nem szeretnék oda visszaesni ahonnan kezdtem. 

  Hogy mit kaptam a programtól? 

  - önerőt, önmegtartóztatást
  - akaratot és fegyelmet 
  - kitartást és állóképességet 
  - más szemléletet azokkal szemben, akik nap mint nap tesznek azért, hogy jól nézzenek ki
  - egy barátot, aki megkönnyítette az edzést és tartottuk egymásban a lelket 
  - elfogadást magammal szemben 
  - egy olyan testet amire jó szemmel nézek a tükör előtt. 

  Április 18.

  Ma volt a mérés. A program során kétszer fakadtam sírva, az egyik akkor volt, amikor a hétfői mérés során többet mutatott a mérleg, mint az előző héten. A másik ma volt, amikor megláttam a mérlegen az eredményt.

  58,5 kg. Januárban amit kitűztem magamnak cél 58 kg volt. Szóval a boldogság amit éreztem, az elmondhatatlan.

  Az értékelő papiron minden egyes érték a normál kategóriába tartozott, szóval már egyik sem volt "over", aminek szintén nagyon örültem. Pont egy Árkád átalakításról jöttem ahol kisminkeltek, megcsinálták a hajamat, szóval a csajoktól csak azt hallgattam mennyire csinos vagyok, szép és a smink, és a haj mennyire szuper.

  Egyébként rámadtak egy olyan nadrágot ami S-esély méretű volt, és nem akartam elhinni, hogy feljött rám. A stylist nem győzte hajtogatni, hogy milyen vékony vagyok én és a derekam. Pedig ő nem tudta, hogy 3 hónappal ezelőtt ezek a ruhák nem jöttek volna rám. Már teljesen zavarban voltam.

  Pénteken közös vacsira megy a csapat, ránk fog férni. A mai napot 1 liter vízzel és bolognai spagettivel zártam, valamint pár szelet étcsokival, aminek a felbontását már úgy 3 hete várom. 

  Összességében szuper élmény volt, és a legnagyobb siker, hogy magamnak be tudtam bizonyítani hogy képes vagyok a változtatásra. Mindig olyan lány voltam, aki sose volt megelégedve az alkatával és számos fogyókúrába kezdtem, és amint lement 1-2kg már abba is hagytam.

  Ma, amikor a stylist rámadott olyan ruhát, amiben tényleg tetszettem magamnak, akkor láttam leginkább a 3 hónap eredményét.

  Bő ruha a fürdőruha helyett? Semmi strand, csak kertben napozás? Nem jól csinálod, segítünk!

  Jelentkezz most az Életmód Club Strand Forma programjára! Hogy mi ez? 12 hetes életmódváltó programunk gyorsított, expressz változata. Célunk, hogy 6 hét alatt a lehető legnagyobb változást érd el. 6 hetet kérünk az életedből, AZ ÉLETEDÉRT!

  A részletekért KATTINTS IDE!

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.