Vivire már olyan ruha is nagy, amibe két hónapja bele sem fért

  Sőt, az S-es póló is rámegy.


  ​Történetét kéthetente itt olvashatod >>

  Március 6.


  Ma végre rávonszoltam magam a futópadra. Kénytelen voltam, mert minden más kardiógép tele volt. Ez a futás nálam nagyon kényes téma, ugyanis utálok futni. Szenvedek tőle, elfáradok, és sosem látom a végét. Ezzel szemben tudom, hogy az egyik legjobb mozgásforma. Úgyhogy ez mindig egy kitűzött cél volt, hogy egy kicsit fussak. Mindig kicsivel többet. Agyban dől el, akár a taposó gép. 

  De ma több gyakorlatot is csináltam, hogy ne legyen olyan unalmas. Meg tegnap megnéztem egy vlogot a kardióról, úgy hogy innen jött az elhatározás. Az első 20 perc baromi gyorsan telt el. Sétáltam gyorsan, emelkedőn, emelkedőn kitörés, emelkedőn futás, lassú sétálás, csak hogy meglegyen a kellő intervall edzés is. Minden tiszteletem a futóké, komolyan. Nekik nem számít hogy esik, vagy fúj, vagy éppen 50 fok van. Azt mondják egy idő után már megszereti az ember. Na én ezen a ponton még nem estem át. Talán majd most. 

  Az edzőteremben megivott fehérje százszor jobb mint az otthoni. Ilyen habosító turmixxal csinálják, és komolyan mondom finom. Mint egy jó nyári habos gyümölcsturmix. Nem szokhatok rá, mert otthon van még több mint fél kiló abból, aminek az ízét már ki sem állhatom. A csokis-mogyorós még csak-csak elmegy, de a kiwis-joghurtossal nagyon melléfogtam.

  Március 8-10.

  A héten nem tudtam túl sűrűn írni, és sajnos edzeni is csak kétszer jutottam el. Az egyetemre beadandót kellett készítenünk, így ez eléggé elvitte a napjaimat.

  Ebből a két edzésemből a legnagyobb sikernek a FUTÁST tekintem. Rávettem magam, ezt választottam kardiónak. 2,5 km-ig bírtam megállás nélkül, 8-as tempón. A legnagyobb gondom nem is az, hogy elfáradok, hanem az hogy elkezd fájni a bokám, arra kezdek el koncentrálni és alig bírom ki, hogy ne álljak meg. Végülis valahogy el kell kezdeni, bízom abban, hogy fog ez könnyebben is menni.

  Március 11.

  Ma volt a holtpont előadásunk, és mindenki elmondta eddig hogyan éli meg a diétát, az edzést. Kata megintcsak bátorított mindenkit, és nagyon pozitívan állt hozzánk. 1-2 kivétellel már sokan túl vagyunk ezen a bizonyos holtponton, vagy éppen tart is sokaknál. Ahogy hallottam, leginkább az étkezés és nélkülözés okozza a legnagyobb gondot.

  Továbbra is cserélgetjük a recepteket, ötleteket és már mindannyian várjuk, hogy picit változatosabban kezdjünk főzni. Már a záróbuli helyszínén is gondolkodunk, ahol megejthetjük a „búcsú” vacsit. Közös programokat is tervezünk, például 2 hét múlva lesz egy össznépi edzős nap. A futónapok, és ha már bikini alakunk lesz, a strand is szóba jött.

  Egyelőre mindenki úgy látja, hogy folytatni fogja amit elkezdett és sok erőt, motivációt adunk egymásnak. Ezúton szeretném nektek megköszönni, mivel tudom, hogy olvassátok, hogy ennyire kitartotok, bíztatjátok egymást és mindig van valakinek valakihez 1-1 dícsérő szava. Szóval tartsatok ki, és ha jön egy rosszabb nap is, jusson eszetekbe miért vágtatok bele és már eddig mit értetek el!

  A mai napon megkaptuk a pólókat is. Még a program elején jelezték, hogy 1 számmal nagyobbat kérjünk, mint ami a méretünk, mert ezek viszonylag feszes és karcsúsított pólók. Felül sosem hordtam különösen nagy méretet, S-M volt a mérvadó. A program elején be is jelöltem az M-et, most viszont a késés miatt újból meg kellett adni a kért méretet. S-nél maradtam, és jó döntés volt. Nem mondom, hogy egy szabadidő-ruhát keltő érzést ad, de jó rám. A levételnél pedig segítségre szorulok, de akkor is JÓ RÁM! És még van 5 hetem méginkább belefogyni .

  Március 15.

  Nagyon nehézkesen akar a súlyom 60 alá kerülni, de már közeledünk. A napi szénhidrátomat levittük 60 grammra naponta. Nem mondom, hogy vígan boldogan elvagyok vele, igencsak éhes vagyok napközben. Tegnap is megettem a délelőtti kajámat, és már 1 óra után azt néztem mikor lesz ebéd. És még csak 11 óra volt.

  Viszont a hét abszolút csúcspontja az volt, hogy a Scitec Nutrition támogatásával egy hatalmas csomagot kapott minden blogger. 3 kiló fehérjével, több doboz vitaminnal, táplálékkiegészítővel, ízületvédővel. Már maga a csomag elhozása felért egy kardióval, akkora dobozban volt. Bloggernek lenni nem csak felelősség, de kiváltság is. Az egyik doboz króm kapszulát oda is ajándékoztam Katának, akivel edzek, mert jó érzés volt neki adni. És egyébként is sokszor hazavisz edzés után, szóval ez a minimum.

  Az edzések eddig jól mennek a héten, most még szigorúbban mérem az ételt a csökkentett szénhidrát miatt. Ma és holnap az ünnep miatt otthonról dolgozom, de az edzés így sem marad el.

  A hétvégén eljegyzési ebédünk lesz a párommal, és előkerültek a szekrényből olyan ruhák, amiben tavaly még esküvőn voltam, 2 hónapja pedig nem hogy alig jött fel, leülni sem tudtam benne. Ma gondoltam egyet, és belebújtam az egyik ilyenbe, hát majdnem könny szökött a szemembe. RÁM JÖTT, ÉS MÉG PICIT NAGY IS VOLT! Alig akartam elhinni. Szóval csupa boldogság van, és mérhetetlenül örültem neki.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.