Cutler Fitness Győr

  A Cutler Fitness Győr közel másfél éve nyitotta meg kapuit. Az edzőterem 2200m2-en terül el. 150 professzionális edzőgép várja az izmosodni, fogyni, szálkásodni, formálódni vágyókat. A kezdőtől a versenyre készülőig egyaránt mindenki megtalálja a számára megfelelő gépeket és szolgáltatásokat. Profi trainerek segítenek formába hozni, és elérni vendégeink célját, a kívánt alakot. Ingyenes parkoló használat, ingyenes teremedző és 8 személyes finn illetve infraszauna várja látogatóinkat. A Scitec vitamin és proteinbárban táplálékkiegészítők segítik vendégeink fejlődését. Termünk igényesen kialakított, mindig tiszta, ahova nők és férfiak egyaránt minden korosztályból szívesen járnak. Az első életmód clubot azzal a segítő céllal hoztuk létre, hogy bevonzzuk azt a réteget is, akik valamilyen okból kifolyólag kerülték ezt a fajta mozgásformát, akik nem merték megtenni az első lépéseket a változásért.  A nagy sikerre való tekintettel, azóta két csoportot indítottunk el, és csináltuk végig velük a programot, sikeresen, szép eredményekkel. Idén szeptemberben újra töltve, immáron több Cutler teremmel együtt indítjuk útjára Győrben az 5. életmód programot!
  ArrowArrow
  ArrowArrow
  Slider

  Akik segíteni fognak

  A kép nem elérhető
  csoportvezető
  Bolla Adrienn

  Bolla Adrienn vagyok, fitnessmodell versenyző, személyi edző és a győri Életmód Club vezetője, mindemellett gyógypedagógus is.
  Egy évvel ezelőtt álmomban nem gondoltam volna, hogy olyan fordulatot vesz az életem, hogy immáron én nyújthatok másoknak segítő kezet és megoldást életük megváltoztatásában, életmódváltásukban. Múlt évben a gyógypedagógiát a hátam mögött hagyva szakmát váltottam és a győri Cutler Fitnessben kezdtem el dolgozni, mint személyi edző! A személyi edzősködésen kívül pedig olyan megtisztelő feladatot kaptam, hogy a győri Életmód Club csoportvezetőjeként dolgozhatok, immáron a negyedik csoportot hozzásegítve az életük változásához és boldogságukhoz! Idén tavasszal belevágtam a fitness versenyzésbe is. A miértje nagyon egyszerű. Bizonyítani szerettem volna magamnak, egy olyan formát, olyan eredményeket szerettem volna elérni, amelyre én is és a vendégeim illetve a környezetem is büszke lehet. Emellett pedig fontosnak tartottam azt, hogy tudjam milyen érzés végigcsinálni egy kemény diétát. Tudni akartam mivel néznek szembe a vendégeim illetve az Életmód Club tagok, amikor azt mondják, életmódot váltanak és végig csinálják ezt a szuper, komplex programot. Megcsináltam egy tavaszi és egy őszi versenyszezont, eredményesen azt gondolom. Ezekkel a tapasztalatokkal gazdagodva sokkal hitelesebben és sikeresebben tudom segíteni illetve motiválni azokat az embereket, akiknek célja, hogy az életük pozitív irányt vegyen! A célom, hogy segítsek azoknak, akik életmódot szeretnének változtatni, akik készek a változásra, hiszen megfelelő segítségnyújtással, akaraterővel, kitartással és hittel nem létezik lehetetlen!

  A kép nem elérhető
  előadó, tulajdonos
  Vörös Zoltán
  A kép nem elérhető
  előadó, tulajdonos
  Freimann Sándor
  Arrow
  Arrow
  Slider

  Győri programunk Január 20-án, 12 órakor indul az első oktatással!

  Ekkor kerül sor az első InBody testösszetétel mérésre, valamint az “előtte” kép elkészítésére.
  Életmód Clubos pólódat is ezen a napon veheted át.

  A Program díja: br. 35 000Ft

  Ebből jelentkezéskor 14 000 Ft-ot kell csupán rendezned weboldalunkon fiókod létrehozását követően bankkártyával, vagy az edzőteremben személyesen.


  A fennmaradó 21 000Ft-ot az első edzést megelőzően kell fizetned a teremben személyesen. Kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a díjat az edzői csapatodnak fizeted, nem a teremnek, így a bankkártyás fizetés nem megoldható!

  A programban való részvétel feltétele, hogy érvényes bérlettel rendelkezz!

  Bérletárak Győrben:
  Havi bérlet: diák, nyugdíjas: 9 290 Ft felnőtt: 10 900 Ft
  3 havi bérlet: diák, nyugdíjas: 25 290 Ft felnőtt: 29 990 Ft

  A regisztrációhoz először hozd létre fiókodat!

  Ezt követően tudsz online, fizetni.

  A teremben történő fizetéshez előbb fiókodban el kell indítani a vásárlási folyamatot, majd a teremben történő fizetést kell választanod. A rendszerünkbe csak ez után kerülsz be, és a helyszíni fizetés is csak így lehetséges!

  Sikeres jelentkezés után hozzáférést kapsz zárt Facebook csoportunkba is!

  A 9 hét programja:

  A kezdő mérés 2019. Január 20-án lesz, délben.
  Hosszabb, 3-4 órás elfoglaltsággal számolj, itt készítjük el az „előtte” képedet, valamint a kezdő InBody testösszetétel mérést is. Ezt követően a 9 hét alapjául szolgáló diéta előadást, valamint a táplálékkiegészítőkről szóló előadást tartjuk meg.

  A program alatt 3 „edzős heted” lesz:

  1. edzős hét: 21-25.
  2. edzős hét: 11-15.
  3. edzős hét: 04-08.

  Ennek célja, hogy edződ segítségével megismerd a képeket, a gyakorlatok helyes kivitelezését.

  Edzésterveden fejlődésed függvényében nehezítünk majd.

  A program alatt több előadással is készülünk. Ezek a következők:

  1. 01.26. 9:00: Sütés-főzés
  2. 02.02. 9:00: Rehabilitációs előadás, közös edzés (opcionális)
  3. 02.09. 09:00: Edzéselmélet előadás
  4. 02.16. 9:00: Közös edzés (opcionális)
  5. 02.23. 9:00: Közös edzés
  6. 03.02. 9:000: Holtpont előadás
  7. 03.09. 9:00: Közös edzés (opcionális)
  8. 03.16. 09:00: Vízhajtás előadás
  9. 03.30. 9:00: Élet az Életmód Club után

  A program zárása: 2019. 03.24. 12:00

  Az előadásokon való részvétel nem kötelező, de erősen ajánlott.

  Kapcsolat

  Botond Fitness Kft.

  • dummy hello@eletmodclub.hu

  Hírlevél

   
  captcha 
  Copyright © 2017 Botond Fitness Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.